Vi blandar avslappnade golfrundor med lektioner med en pron. Vi börjar med träning på morgonen, äter en god lunch och njuter av ett varv på eftermiddagen. På detta sätt så går ni inte miste av något golfvarv och er träning blir bara ett kompliment.

Ni sitter solstolen vid poolen efter en givande dag på er golfsemester och njuter av ett glas prisvärt Kaliforniskt vin. Solen börjar skymma och ni tänker tillbaka på er golfdag. Så här underbart skulle man vilja ha det oftare. Skönt att ni unnade er inte bara en golfresa utan även en American Golf Tours Academy som även gör att vi kan njuta av bättre golf både nu och i framtiden.

Pron tipsar er om många bra saker. Ni kanske blir av med den slice som ni blivit påmind om under längre tid. Ni kanske till slut lär er att pitch och chippa. Ni kanske börjar slå bollen mer "crisp" istället för att duffa eller toppa. Ni kanske börjar tycka bunkerslag är kul då den hela tiden landar vid pinnen. Ni kanske börjar sänka de birdie puttarna och gör att ni tar hem alla bets under veckan. Wow, den har Akademy var den bästa investeringen :-)

Det är få elever i gruppen vilket gör att du får mycket enskild tid med pron. Och övningar ni får lära er är så bra att ni även kommer träna på dem hemma.

Ni kan se fram emot golfen i solgasset under morgon, härlig lunch, en golfrunda med njutning, god middag med trevligt sällskap och en god natts drömmande om golf. Målen på förbättring har plöttsligt ändrat hela er attid mot golfen. Nu är det sänkning som gäller! Efter en vecka på American Golf Tours Academy kommer ni att älska golf mer än någonsin.


GOLF ACADEMY GRUNDPAKET

GOLF ACADEMY IMPROVE

GOLF ACADEMY NÄRSPEL

Den här kursen är till för er som känner att ni behöver fräscha upp er grundteknik. Under totalt 7 timmar går vi igenom grunderna i såväl närspelet som svingen. I Improve tränar vi i något mindre grupper. Under veckan hinner vi gå igenom allt från puttning till spelstrategi på banan. Efter denna kurs får ni ett digert, personligt träningsprogram med skräddarsydda övningar och svingtips. 70 procent av era slag läggs runt och på green. Under 4 timmar går vi igenom närspelets grunder och alla hemligheter. Med rätt träning av närspel så är chansen stor att ni kan sänka er handicap väsentligt.
Kurslängd: 7 h Kurslängd: 12 h Kurslängd: 4 h
Pris: 795 kr Pris: 1 395 kr Pris: 395 kr
Antal deltagare: 1-9 st Antal deltagare: 1-7 st Antal deltagare: 3-9 st
Ingår: Lektionstid, square traingle, närspelshäfte med övningar. Ingår: Lektionstid, närspelshäfte, övningar, personliga svingtips, personliga övningar. Ingår: Square triangle, närspelshäfte med övningar.

GOLF ACADEMY PUTTING

GOLF ACADEMY PRIVATLEKTIONER

Här får du möjlighet att lära dig konstens alla regler om puttning. Puttarna står för cirka 42 % av dina slag. Då förstår du själv vad några sänkta puttar kan göra för din score. Sänk ditt puttsnitt rejält med hjälp av våra instruktörer.  Privatlektioner är den perfekta lösningen för dig som känner att det är någon detalj i spelet som måste förbättras.
Kurslängd: 2 h Lektionslängd 1 pers. 2 pers. 3 pers.
Pris: 395 kr 25 min 200 kr 250 kr 300 kr
Antal deltagare: 1-4 st 50 min 350 kr 400 kr 450 kr
Ingår: Square Triangle, närspelshäfte med övningar. Spellektion
(9 hål)
500 kr 600 kr 700 kr


+46-8-559 244 54 info@golfresor.com Copyright © American Golf Tours