Tampa resenär:
Vi hade en superbra semester och det var suveræna banor,speciellt Tampa Palms,TPC Tampa Bay och Worldwoods!!!
Ha en strålande sommar!!!

Pia Mellerstam Och Jens :) Norge

Palm Beach resenär:
Vi tackar för senast och den härliga veckan på fina golfbanor med bl.a golf med Sven Tumba, Svante och Ove ( som kände Thomas hos Er) .

Håkan Söderlund, Göteborg.

Palm Beach resenär:
Vi är nu tillbaka i vintrigt Göteborg och vill än en gång tacka dig och Thomas för en trevlig vistelse i Florida. Starttider och vouchers fungerade perfekt! Tack för allt!

Mikael o Inger Svensson, Göteborg

Palm Beach resenär:
Vi vill tacka för fantastiska dagar i Palm Beach . Huset vi fick var jättefint och härligt. Vi grillade ute nästan varje kväll. Nyckeln lämnade vi ifrån oss i Din lägenhet på morgonen när vi for, men det har Du väl redan märkt. Vi spelade bra golf och var ute på djuphavsfiske, vilket var en höjdare!! Vi fick upp två stora Barracudor och en jättefisk som jag inte kommer ihåg vad den hette. Den vägdes när vi kom in och Göran Johanssons namn skrevs upp på en tavla utanför för dem som tagit de tyngsta fiskarna. Tack än en gång från oss alla fyra för fantastiska dagar,

Anita

PalmBeach:
Det var finemang! Har fått Cecilia att bli intresserad av golf och spelade hyggligt. 90, 82, 82 är ok med mina mått mätt. Massor med shopping och många fina restaurangbesök.. City Place var ju ngt för alla centrumföreningar i Sverige att kika på. Vi var där 3 kvällar och käkade/drack oss runt. Sawgrass Mills är humongous! Mycket att bära blev det. Tar ju inte mer än en timme om man styr upp på turnpiken när det INTE är rusningstid. Juno Beach, Garden Malls och massa annat gjorde vi oxå!
 Veckan i Key West var idel sol och vi hittade ett kanonställe precis bredvid Duval Street. Banyan Resorts, kan rekommenderas!  Vi cs en annan gång! 

Pontus o Cecilia Åström

Palm Beach resenär:
Vill från oss alla tacka för en förträfflig vecka i Palm Beach och för lånet av bilen och natten i Ft Lauderdale. Bilen: Löste en massa problem för oss med transporter o dyl. samt fick en dag i Miami då vi kunde ta det lugnt. Hotellet i Ft Lauderdale: Jättefina lägenheter med balkong och kanalen alldeles intill, Kanon. Freeport: Tycker jag du skall satsa på mer, mycket prisvärt, 2:a gången för oss och tycker att man får mycket för pengarna. Ruby o Emeralds i kanonskick även i år, Casinot och Lucaya beach inte långt ifrån m perfekta stränder och shoppingtillfällen.

Hälsningar Thomas & Maivor, Leif o Ulla

Orlando resenär:
"Tack! Det vore trevligt att träffas igen. Personligen träffar jag er helst i Florida!

J Daniel Andersson "

Palm Beach resenär:
"Vi är nu tillbaka i vintrigt Göteborg och vill än en gång tacka dig och Thomas för en trevlig vistelse i Florida. Starttider och vouchers fungerade perfekt!

Tack för allt Mikael o Inger Svensson, Göteborg"

Palm Beach resenär:
"Vi är nu tillbaka i vintrigt Göteborg och vill än en gång tacka dig och Thomas för en trevlig vistelse i Florida. Starttider och vouchers fungerade perfekt!

Tack för allt Mikael o Inger Svensson, Göteborg"

Palm Beach-Bahamas resenär:
"Stort tack för er gästfrihet i er härliga Golfvilla i Palm Beach. Villa bara tala om att Bahamas var ju inte heller fel. Klart något att satsa på. Vilken bana o tacknämligt för min del att greenerna inte var lika snabba. Ryktet gick att man skulle bygga 2 st 18 hålsbanor till inom snart framtid.  Skönt att ha allt inkluderat och söta paraplydrinkar. Otroligt vänliga innevånare o att de körde på vänster sida. En härlig upplevelse att flyga över ett grönt hav med en Turbopropp, Nu har jag gjort det också. Men ännu härligare att bada i detta gröna hav. Vi var dock väldigt ensamma ( tokiga- enda svenskarna ) liksom på Singer Island att bada i havet. Men för oss nordbor är det ju behagligt varmt nu också. Nu tillbaks till verkligheten o jobb för att skrapa ihop lite nya pengar att resa upp. Nästa mål som vi planerar just nu är Skagen, där vi var för 30 år sedan på en speciell resa o nu vill komma tillbaks till i vår. Tanten o gubben har hängt ihop ett tag! Tusen tack för denna gång o på återhörande . Take Care !

Hälsar Eva-Marie o Björn Nydahl "

PGA National - Miami resenär:
Tack för en helt underbar vecka! Vi blev helt betagna av Florida med alla vackra golfbanor och alla vackra hus, och ett underbart klimat. Att avstånden är stora och långa i Amerika visste vi om, men allt fungerade jättebra, tycker vi alla. Vi hann med en tur på Everglades också på fredagsförmiddagen, och fick på nära håll titta på och fotografera en alligator i dess rätta element, nämligen träsket. Jättekul! Resan till Miami gick finfint, och vi är jättenöjda med hotellet och dess läge. Ocean Drive var ju en höjdare och bada i Atlanten hann vi med i alla fall. Vi lämnade tillbaka bilen i god tid, och tyckte det var mycket bra att du, Anna, skrev till oss att inte ta några extra försäkringar som de mycket riktigt försökte pracka på oss, och dessutom tyckte de att vi skulle ha en annan bil till ett högre pris. Bra val även där! Väl hemma på Arlanda igen blev både Stefan och jag utan våra resväskor, de var kvar i Paris!! Kom sent nu ikväll, mer än ett dygn efter, men det gör heller ingenting. Vi är som sagt mycket nöjda med vår resa och ert arrangemang, och återkommer gärna. Ordnar ni förresten resor till andra delar av världen också?

Hälsningar från oss alla! Lisbeth Appel x 4

Tampa-PalmBeach-Orlando-Bahamas:
Tack för senast! Vi är jättenöjda med resan, och fint boende vi komer bara att ha ljusa minnen från resan, sista veckan var kanon med ett trevligt gäng grabbar, kul golf på dagarna och poker på kvällarna, för att inte tala om den härliga poolen ni har. Resan hem gick bra 2 tim väntan i planet på Miami flygplats, vi missade flyget i Frankfurt men vad gör det med så många ljusa minnen! Det var -10 gr celsius när vi kom hem snacka om väderombyte, lite snö ligger på backen så att vi kommer in i rätt julstämning, det hänger en julklapp på dörren och en marshall är tänd på garageinfarten, det är grannarna som vi träffade på båten till Bahamas som önskade oss välkommna hem jag tror att vi har fått nya vänner! konstigt att behöva åka till Florida för att lära känna varandra! Dom kommer hem till oss i kväll på fika. Nu återstår bara att gå igenom all post, vi hörs senare ang våra kostnader. Ha det så skönt nere i Key West! Gott Nytt År

Önskar Kjelle & Siwan Persson

Palm Beach resenär:
Måste tacka för en jätte trevlig vecka. Allt var bra förutom vårt eget spel :-) men det hade ju sina anledningar pga allt skoj på kvällarna. Synd att vi inte hann träffas, men det får vi ta någon annan gång. Rätt komiskt att jag även kände Tom nere i South Beach. Vi var på klubben the Bed och spenderade näst sista kvällen där. Tack även för hjäpen med vägbeskrivningar etc.

Ha det gott, Patrick Theorell

Tampa resenär:
Vi är mycket nöjda med resan. Sista golfdagen var härlig. På 13:e på Heritage Harbor slog jag andra slaget över ett buskområde och landade 2 m från flaggan. "Great Shot" tjöt det från ett hus i närheten. Det händer inte varje dag. Hemresan gick mycket bra och inte mycket jet leg problem. Vi kom till Umeå 12 12 kl 12 på natten.Vi lämnade en resväska kvar i huset som vi hoppas att ni kan slänga någonstans.
När jag berättar för mina vänner om World Woods håller dom för öronen.
"Jag vill inte höra, jag blir sjuk"
Ha en grön jul, vi har hal jul

Robert Ullsten

Tampa resenär:
Jag vill också tacka för den trevliga resan, golfbanorna var toppen. Den sista vi spelade på , jag kommer inte ihåg namnet , den låg lite norrut från vårt boende, var lite för svår för mig, jag förlorade. Men det blev mersmak, vi kommer säkert att åka till Florida igen. Det blev det ingen golf för oss en dag därför att det regnade, och ni har ju regngaranti.Vi kom då överens med Thomas att ni skulle dra 4 greenfees från bilhyran.

Med vänlig hälning Birgitta Lindström

Tampa resenär:
" Ja, då är vi hemma igen i minus 10 grader. Vi är nöjda med vår resa.... Rating på golfen:  Överlägsen etta var Legacy Golf Club med World Wood Pine Barrens som klar tvåa...Tampa Palms var OK, men kändes lite överrreklamerad (förutom sista två hålen)... Ja, tack för oss för nu och ha det så bra i Tampa.

Bästa hälsningar Lars Bergkvist  och Magnus Hardmeier "
Tampa resenär:
"Vi hade det bra i Tampa så det var kanon. Om du träffar Anders ( eran hustomte som fixar lite med lägenheterna ) så hälsa att han inte skall vara så arg på de som förstört hans nya blommplantager. Vi såg nämligen marodören en dag och det var en ekorre som grävde upp i blomkrukorna. Vi har själv inte så dumt med sol här i sverige heller nu 10 grader varmt sol och påskledigt. Jag hälsar de övriga.

Med vänlig hälsning Fredrik Karlstedt "

Orlando resenär:
Vi fick en mycket bra resa och som vi är mycket nöjda med. Boendet var utmärkt. Banorna och vädret bra, det var bara ett kraftigt regn under halva ronden på Diamondback den sista dagen som var lite jobbig. Resa och transfer fungerade utmärkt även om vi fick vänta ett par tre timmar extra i Miami eftersom två golfbagar inte kommit med från Stockholm utan skickades efter och kom med ett senare plan. Tack!

MVH Peter Bjurstam

Tampa-Orlando-PGA resenär:
"Detta var vår första resa till Florida men inte den sista! Efter dagarna i Tampa åka vi ner till Key West, badade åkte lite båt, där hittade vi också övernattning . Golfen på PGA var bra, fina banor ( vi spelade på alla tre ) och han se lite av Palm Beach och Miami Beach. ( trots mycket golf vägde vi flera kg mer när vi kom hem - stora portioner).

Vänliga hälsningar Lars Björk "

Orlando-Tampa resenär:
Hej på er alla på American Golftours.
Jag har just kommit hem från en jätte trevlig semester i Orlando.
Banorna vi fick tillfälle att spela på var toppen - bäst var Southern Dunes och "vår egen" hemmabana Highlands.
Huset vi fick hyra var toppen och jag skulle vilja att ni framförde mina tack till husägaren.Hoppas skicka många golfkunder till er!
mvh och tack ännu en gång

Gabriela, TurRetur Resebyrå

Orlando resenär:
"Golfen gick kanonbra och vi tackar för en kanon bra resa som ni ordnade åt oss. Vi träffade många trevliga människor och kommer med stor sannolikhet att resa tillbaka för mer härlig golf.

Med vänliga hälsningar Jan och Liselott Sköld, Gävle "

PGA Village resenär:
Vi har nu kommit tillbaka efter vår resa och är nöjda med det mesta. Mycket trevlig, lyxig lägenhet. Vi fick morgontider på andra banor 2 dgr utan extra kostnad! Bra väder och fina banor!En lyckad och trevlig resa! 

Tack från Sten Gustafsson o medresenärer

Palm Beach resenär:
Vi ber att få tacka för en underbar semester och en fantastisk service, med bokningar o avbokningar av tider. Vi både hoppas och tror att vi skall komma tillbaka. Kommer att rekomendera alla att åka med ert bolag som skött sig klanderfritt. Stort tack!

Marcus Wilhelmsson

Orlando resenär:
Vi hade en suverän tid i Orlando med bra golf & golfväder! Som tur är, var inte solen för stark, vi skulle ju i första hand spela golf, så det var perfekta förhållanden. Boendet och allt praktiskt var mycket bra, vi kommer nog igen! Skickar en stämningsfull videosnutt, med typisk svenskt julfirande. God Jul & Gott Nytt År

Janne, Danne, Alexander & Lennart

PalmBeach resenär:
"Stort TACK för en kanonvecka i Florida. Solbrännan sitter kvar så det känns kanooon då Sverige just nu är både kallt och snöigt. Sköt om Er båda 2 så hörs vi inom kort.

Håkan Johnsson, VD, Sharp Center "

Orlando resenär:
Tack, allting fungerade som det skulle!

MVH Mattias Ringman

Palm Beach resenär:
" Äntligen har jag blivet färdig att ta tag i mina bilder. Kanske vi ses i Orlando någon gång. Tackar för en underbar resa. Hoppas ni hade lika roligt som oss.

Med vänlig hälsning Glenn Kristensson "

South Beach resenär:
Did you get our final payment ok eventhough I send it to the wrong address. By the way, the place was wonderful :-) thank you!
Zahra, Ontario, Canada

PGA National resenär:
Vi tackar för allt, vi hade det kanonbra nere på SoBe, synd att det roliga ska ta slut så fort bara. Ser fram emot att träffa er när ni kommer hem igen .

Mvh Fredrik Stade, FareOffice

Orlando resenär:
"Allt har varit till belåtenhet och vi är mycket nöjda med vår golfresa!! Tack!

Mikael & Yvonne Nilsson"

PGA Village resenär:
Information innan resan är aldrig för liten... ni gav mycket info, och tips och det var till stor hjälp.

Med vänlig hälsning Eva Strand, Upplands Väsby

Palm Beach resenär:
Jan Östlund, Stefan Persson, Joakim LansPalm Beach resenär:
Hej på er. Äntligen har jag blivet färdig att ta tag i mina bilder. Kanske vi ses i Orlando någon gång. Tackar för en underbar resa. Hoppas ni hade lika roligt som oss.

MVH Glen Kristensso från Olofström

Orlando resenär:
"Jag tackar för en väl genomförd resa. Jag tycker att det var väldigt trevligt och roligt att träffa lite andra skandinaver på ett härligt resmål. Jag hoppas att vi kan få chansen att återvända någon gång till er.

Med vänliga hälsningar Björn Lönnberg"
Orlando resenär:
Vi fick en bra semester med sol och bra golfspel. Vi kommer med all sannolikhet att komma tillbaks till Florida - så vi får kanske tillfälle att återkomma till er.

Vänligen Staffan och Marie Sahlström

South Beach resenär:
"The place was wonderful :-)
We loved it! Thank you!

Zahra, Ontario, Canada"

PGA Village resenär:
"Tackar för en otroligt bra golfvecka på PGA –Village. Boendet var utmärkt och banorna kanon, detta kommer vi att göra om. Än en gång  TACK.
Med bästa hälsning Christer Sander

 

 

 


+46-8-559 24 454 info@golfresor.com Copyright © American Golf Tours