Vi ser fram emot att arbeta med er. Fyll i offertbegäran nedan och vi ordnar resten!
Vi återkommer inom 24h med en komplett offert.

Vi är specialister på Florida och USA sedan 1985. Vi har nått framgång genom lång erfarenhet-, lokal service- och kunskap med de rätta kontakterna på plats.

Vi är en av Sveriges äldsta och mest erfarna arrangörer på Florida och USA. Genom att finslipa och skräddarsy våra program får vi dem att passa för såväl SPA-livsnjutare som nybörjaren eller den avancerade scratch golfaren. Efter 20 år i Florida vet vi vad som passar och fungerar bäst för varje resebyrås kund. När ni skickar kunder till oss så representerar vi ert företag och kan t.ex. stå med skylt på flygplats med ert företagsnamn om ni önskar. Idag sammarbetar vi med ett 100-tal svenska, norska och danska resebyråer.

Vi är störst på Golf & SPA arrangemang till USA för skandinavier. Sedan 1985 har vi haft över 10,000 nöjda skandinaviska resenärer till USA & Karibien, där vi har kontor och personal med ovärderlig lokal kunskap. Tack vare att American Golf Tours ägs och drivs av PGA Golf Proffs får era kunder även tillgång till många helprivata- och PGA tourbanor normalt som man enbart sett på TV eller drömt om och där inga andra än medlemmar får spela. Eftersom vi på American Golf Tours är proffs på golf skräddarsyr vi Golf & SPA paket efter era kunders handicap, önskemål och budget.

Hur fungerar sammarbetet? ENKELT!
1. Ni väljer ut paket som passar på vår hemsida och erhåller provision på alla våra paket (ej på greenfee).
2. Ni bokar själva flyg och lägger till ett flygtillägg för alla flygpriser över 4000kr och behåller full provision från er flygleverantör.
3. Ni bokar hyrbil själva och erhåller full provision från hyrbilsleverantör. Vi kan hjälpa er med detta om ni önskar där vi har kontrakt med Alamo och Hertz.
Tips: För att göra det enklare för er att kvotera kund så använd våra paket priser där ni lägger till flygskatten samt ett flygtillägg om flyget skulle kosta mer än 4000kr. (för pris på våra landarrangemang: dra av 4000kr från paketpriser för flyget så får ni priset).  STEG 1 - STEG 2 - STEG 3


Hur bokar jag? | Hur betalar jag? | Tillkommer några avgifter? | Är bokningen bindande? | När kommer biljetter etc? | Kan jag avboka? | Kan jag omboka? | Vilka är resevillkoren?


+46-8-559 244 54 info@golfresor.com Copyright © American Golf Tours